Vele vrijwilligers maken in Ridderkerk het verschil voor een ander. Wie nomineert u dit jaar voor de vrijwilligersprijzen? De prijzen zijn een mooie blijk van waardering voor alles wat zij belangeloos voor de Ridderkerkse samenleving doen.

Vrijwilligers

De afgelopen jaren hebben de gemeente en Welzijn Ridderkerk (sinds kort Facet Ridderkerk) jaarlijks twee vrijwilligersprijzen uit mogen reiken: de Jaap van der Graafprijs en de groepsprijs voor vrijwilligers. Ook dit jaar rekenen wij op uw hulp om (groepen) vrijwilligers voor te dragen. Zij verdienen het om in het zonnetje gezet te worden!

Kent u vrijwilligers of vrijwilligersgroepen die een prijs verdienen voor het vrijwilligerswerk dat zij doen? Vul dan onderstaand formulier in. Wacht niet te lang, aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 17 oktober 2018.

Aanmeldformulier vrijwilligers 2018

Na 17 oktober buigt een jury zich over de inzendingen. De jury bestaat uit de wethouder Japenga, de prijswinnaars van vorig jaar en Steunpunt Vrijwilligerswerk (Facet Ridderkerk). De vrijwilligersprijzen worden tijdens de nieuwjaarsreceptie op woensdag 2 januari 2019 uitgereikt.