Sinds september 2019 heeft wijkagent Jeroen van Tilburg bedrijventerrein Donkersloot overgenomen van Vera Prins. Jeroen is het aanspreekpunt voor de ondernemers op Donkersloot en stelt zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Jeroen van Tilburg en ik werk nu 8,5 jaar bij de Politie. Ik heb altijd in het gebied gewerkt waar Ridderkerk onder valt. Sinds april 2014 werk ik ook vanaf bureau Ridderkerk (was eerst vanaf een politiebureau op Rotterdam Zuid). De meeste werkzaamheden die ik uitvoer zijn op de noodhulp in Ridderkerk of Barendrecht. Je handelt dan de meldingen af die via 112 binnen zijn gekomen. Naast de noodhulp word ik nu op bepaalde dagen vrij gepland voor mijn werkzaamheden op Donkersloot.
Ik ben de komende tijd vaak te vinden op Donkersloot. Ook zullen er diverse gerichte controles bij verschillende bedrijven worden georganiseerd.
Laten we er met zijn allen voor zorgen dat bedrijventerrein Donkersloot een gebied is, wordt en blijft waar ondernemers veilig, schoon en eerlijk kunnen ondernemen.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, stuur deze dan even via de mail jeroen.van.tilburg@politie.nl. Ik zal proberen om uw vraag of opmerking zo goed mogelijk te beantwoorden / te behandelen.

Jeroen van Tilburg