Bolnes heeft een eigen wijkoverleg. Hierin zitten wijkbewoners die allemaal een verschillende deskundigheid hebben. De organisaties politie, Facet, Wooncompas en de gemeente Ridderkerk schuiven ook aan.

Het wijkoverleg helpt de gemeente om voor de wijk betere plannen te maken en besluiten te nemen. Zij zijn 'oren en ogen in de wijk'. In het wijkoverleg wordt gewerkt aan: 'Hoe pakken wij problemen in de wijk op en hoe maken wij de wijk samen prettiger, leefbaarder, veiliger en mooier?'. Dat is een ontwikkeling die steeds harder nodig is: dat mensen niet alleen kijken naar de overheid, maar ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen.

Data wijkoverleggen 2021

Datum Tijdstip Locatie
Maandag 20 september 19:30 - 22:00 uur WVC Bolnes, Noordstraat 255a
Maandag 13 december 19:30 - 22:00 uur WVC Bolnes, Noordstraat 255a

Notulen

Wilt u de notulen van het wijkoverleg Bolnes ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Carola Dalessi via c.dalessi@ridderkerk.nl.

Is deze pagina naar wens?