Drievliet / Het Zand heeft een eigen wijkoverleg. Hierin zitten wijkbewoners die allemaal een verschillende deskundigheid hebben. De organisaties politie, Facet, Wooncompas en de gemeente Ridderkerk schuiven ook aan.

Het wijkoverleg helpt de gemeente om voor de wijk betere plannen te maken en besluiten te nemen. Zij zijn ’oren en ogen in de wijk’. In het wijkoverleg wordt gewerkt aan: ’Hoe pakken wij problemen in de wijk op en hoe maken wij de wijk samen prettiger, leefbaarder, veiliger en mooier?’ Dat is een ontwikkeling die steeds harder nodig is: dat mensen niet alleen kijken naar de overheid, maar ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen.

Data wijkoverleggen 2023

DatumTijdstipLocatie
Dinsdag  14 februari19:00 - 22:00 uurWijkcentrum De Fuik, Voorn 10

Notulen

Wilt u de notulen van het wijkoverleg Drievliet Het Zand ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Carola Dalessi via c.dalessi@ridderkerk.nl.