De wijk Oost heeft een eigen wijkoverleg. Hierin zitten wijkbewoners die allemaal een verschillende deskundigheid hebben. De organisaties politie, Facet, Wooncompas en de gemeente Ridderkerk schuiven ook aan.

Het wijkoverleg helpt de gemeente om voor de wijk betere plannen te maken en besluiten te nemen. Zij zijn de oren en ogen in de wijk. In het wijkoverleg wordt gewerkt aan: Hoe pakken wij problemen in de wijk op en hoe maken wij de wijk samen prettiger, leefbaarder, veiliger en mooier?’ Dat is een ontwikkeling die steeds harder nodig is: dat mensen niet alleen kijken naar de overheid, maar ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen.

Data wijkoverleggen 2021/2022

Datum Tijdstip Locatie
Donderdag 9 december 19:30 - 22:00 uur Geannuleerd
Donderdag 17 februari 19:30 - 22:00 uur 't Trefpunt Oost, De Genestetstraat 2

Notulen

Wilt u de notulen van het wijkoverleg Oost ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Carola Dalessi via c.dalessi@ridderkerk.nl.