Oostendam heeft een eigen wijkoverleg. Hierin zitten wijkbewoners die allemaal een verschillende deskundigheid hebben. De organisaties politie, Facet, Wooncompas en de gemeente Ridderkerk schuiven ook aan.

Het wijkoverleg helpt de gemeente om voor de wijk betere plannen te maken en besluiten te nemen. Zij zijn ’oren en ogen in de wijk’. In het wijkoverleg wordt gewerkt aan: ’Hoe pakken wij problemen in de wijk op en hoe maken wij de wijk samen prettiger, leefbaarder, veiliger en mooier?’ Dat is een ontwikkeling die steeds harder nodig is: dat mensen niet alleen kijken naar de overheid, maar ook hun eigen verantwoordelijkheid nemen.

Data wijkoverleggen 2021

Datum Tijdstip Locatie
Dinsdag 21 september 19:30 - 22:00 uur De Korenbloem, Tarwestraat 34
Dinsdag 7 december 19:30 - 22:00 uur De Korenbloem, Tarwestraat 34

Notulen

Wilt u de notulen van het wijkoverleg Oostendam ontvangen? Stuur dan een e-mail naar Carola Dalessi via c.dalessi@ridderkerk.nl.

Is deze pagina naar wens?