Eerste steen voor Jimmy Products

23 november 2023, 09:00
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.
CEO Arjan Hooijmeijer van Jimmy Products, wethouder Henk van Os en Gert-Jan Metselaar, directeur Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard.

De nieuwbouw van Jimmy Products op Nieuw Reijerwaard vordert gestaag. Vrijdag 17 november werd de eerste steen gepresenteerd die binnenkort door de bouwers wordt ingemetseld.

Het familiebedrijf gaat zich vestigen aan de Peterselieweg en opent medio 2024 de deuren van het toekomstbestendige pand.

Jimmy Products houdt zich bezig met het produceren, importeren en exporteren van voedsel, waaronder de bekende ‘ready to eat’-Jimmy’s popcorn. Het bedrijf focust zich op kwaliteit met duurzaam ontwikkelde producten. Ze bevatten geen conserveringsmiddelen of kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

CEO Arjan Hooijmeijer van Jimmy Products: “De nieuwbouw is voor ons bedrijf een grote stap voorwaarts en zal ruimte bieden aan onze toenemende activiteiten. Dankzij het gebruik van duurzame oplossingen zal de nieuwe bedrijfshuisvesting bovendien toekomstbestendig zijn.”

Henk van Os, voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR), bood namens de GRNR een welkomstcadeau aan het bedrijf aan, namelijk een cheque voor een mooie luchtfoto van het nieuwe pand zodra dat geheel voltooid is.