De gemeentekrant van Ridderkerk - De Blauwkai - verschijnt elke woensdag in Het Zuiden. Zo krijgt u wekelijks alle gemeentelijke informatie op de mat, tenzij u een NEE-NEE-sticker of Ja, wel De Combinatie-sticker heeft. In De Blauwkai vindt u uitleg over gemeentelijk beleid, actueel nieuws en is er ruimte voor uw verhaal. Daarnaast treft u hier een beknopt overzicht van aangevraagde en verleende vergunningen, (weg)werkzaamheden en berichten van de gemeenteraad aan.

Contact

De redactie van De Blauwkai is bereikbaar via telefoonnummer (0180) 451 234 en via blauwkai@ridderkerk.nl. Bezorgklachten kunt u ook doorgeven aan de uitgever van Het Zuiden via telefoonnummer 088-0561595 of een formulier op hun website.

Deze week onder andere:

• Gratis openbaar vervoer RET voor AOW’ers
  • Integraal Accommodatieplan geactualiseerd
  • Geslaagd voor praktisch verkeersexamen
  • Inloopavond Driehoek Het Zand
  • Juni is de Maand van het Centrum
  • Wedstrijd levert acht groene, frisse ideeën op!

De Blauwkai van 22 mei