De gemeentekrant van Ridderkerk - De Blauwkai - verschijnt elke woensdag in Het Zuiden. Zo krijgt u wekelijks alle gemeentelijke informatie op de mat, tenzij u een NEE-NEE-sticker of Ja, wel De Combinatie-sticker heeft. In De Blauwkai vindt u uitleg over gemeentelijk beleid, actueel nieuws en is er ruimte voor uw verhaal. Daarnaast treft u hier een beknopt overzicht van aangevraagde en verleende vergunningen, (weg)werkzaamheden en berichten van de gemeenteraad aan.

Contact

De redactie van De Blauwkai is bereikbaar via telefoonnummer (0180) 451 234 en via blauwkai@ridderkerk.nl. Bezorgklachten kunt u ook doorgeven aan de uitgever van Het Zuiden via telefoonnummer 088-0561595 of een formulier op hun website.

Deze week onder andere:

• Warm welkom voor Roparunteams
  • 'Er samen wat van maken'
  • Chauffeurs blij met nieuwe bussen
  • Maand van het centrum lekker op dreef

De Blauwkai van 12 juni