Niet alleen maar T-shirts bedrukken

26 oktober 2023, 09:00
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.
Bedrijfsleiders Samuel en Jermain aan het werk.

Een T-shirt, veiligheidshesje of paraplu met je eigen logo, foto of tekst erop: Tshirtdeal bedrukt en borduurt allerlei textiel. Wat vijftien jaar geleden begon op zolder, is nu een bedrijf met een pand van 2.000 vierkante meter en 30 medewerkers. Levi (29), Jermain (24) en Ömer (29) leiden het bedrijf.

Het pand aan De Boelewerf is vol, té vol volgens bedrijfsleiders Levi en Jermain. “We zijn op zoek naar een ander pand met meer ruimte”, vertelt Levi. “We draaien nu maximale capaciteit.” Levi zit tijdens het interview in de auto op weg naar Ridderkerk. Hij heeft een bestelling bezorgd bij een klant in Den Bosch. Als een klant de bestelling snel nodig heeft, rijden de medewerkers van Tshirtdeal heel het land door om dit voor elkaar te krijgen. Levi: “Deze klant gaat zijn vriendin morgen ten huwelijk vragen en wilde niet afhankelijk zijn van de post. Deze extra service zijn onze vaste klanten van ons gewend.”

Iedereen welkom

Of een afnemer de buurman is die een T-shirt voor een feestje nodig heeft, of een bedrijf dat een order van duizend stuks plaatst: het maakt voor de bedrijfsleiders niks uit. “Iedereen is bij ons evenveel waard. We staan er dan ook bekend om dat iedereen bij ons terecht kan,” vertelt bedrijfsleider Jermain. Hij zit in het kantoor naast de hal, waar gelijktijdig allerlei kledingstukken worden bedrukt.

Niet alleen verschillende soorten klanten zijn voor de bedrijfsleiders evenveel waard. Ook als medewerker is iedereen welkom. Jermain: “We geven iedereen een kans, het maakt niet uit wie je bent. Van ons drieën hebben Levi en Ömer bijvoorbeeld geen diploma. Daarnaast bieden we ook een kans aan mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.” Heeft een medewerker een goed idee, voegt Levi toe, dan wordt hij of zij net zo serieus genomen als een van de bedrijfsleiders.

Met het aanbieden van een lunch, een tafeltennistafel, allerlei spelcomputers en een massagestoel probeert Tshirtdeal het personeel aan zich te binden. “We zijn bezig met het plaatsen van een paar sportapparaten, zodat ze na werktijd hier ook kunnen sporten. We willen uiterlijk eind dit jaar vijf extra mensen in dienst hebben. Dat is geven en nemen. We proberen het onze medewerkers zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.”

Eerlijkheid

Tshirtdeal doet veel meer dan alleen het bedrukken van textiel. Zo kan een logo of tekst er ook op geborduurd worden. Daarnaast heeft het bedrijf sinds kort een eigen naaiatelier. Elk deel van het stuk textiel kan nu bedrukt worden.
Eerlijkheid, dat is het sleutelwoord voor het werk van Ömer, Jermain en Levi. Jermain: “Veel klanten zijn bijvoorbeeld niet grafisch onderlegd. Het komt regelmatig voor dat een logo of foto geen goede resolutie heeft of een fout bevat. Dan nemen we altijd even contact op met de klant, om tot het beste resultaat te komen.”

Op tshirtdeal.nl vindt u meer informatie. Heeft u als ondernemer vragen aan de gemeente? Neem dan contact op met de bedrijfscontactfunctionarissen.