Sint Joris en de Zaak

Sint Joris en de Zaak is het jaarlijkse netwerkevent voor alle Ridderkerkse ondernemers. Een middag en avond vol inspiratie, netwerken en bovenal gezelligheid!

Donderdag 20 april 2023 organiseerden we voor de derde keer Sint Joris en de Zaak. Het evenement vond plaats in Van der Valk Hotel Ridderkerk. Ruim 200 ondernemers gingen met elkaar in gesprek en genoten van een hapje en een drankje. De muziek werd verzorgd door Summer Breeze, die er een gezellig feestje van maakte.

Deze editie was goochelaar Hans Kazan te gast. Vol enthousiasme en creativiteit vertelde hij over een leven vol rennen, vallen, opstaan en weer verder gaan. Hij stond stil bij tegenslagen die je tegenkomt als ondernemer en hoe je daar vervolgens mee kan omgaan.

Video Sint Joris en de Zaak

Benieuwd naar het evenement? Bekijk een korte video van Sint Joris en de Zaak op 20 april 2023.

Blijf op de hoogte

Weten wanneer het volgende evenement is? Meld u aan voor de nieuwsbrief via ondernemen@ridderkerk.nl.