René Toonen

Als levensgenieter word ik enorm blij van het geluk van anderen. Wat is er nu mooier dan oprechte liefde tussen mensen? Zelf ben ik al bijna 30 jaar gelukkig in mijn relatie en wens iedereen zo’n stevige en fijne thuisbasis toe.

Ik sta voor eerlijkheid, geen valse schijn. Wel gek op romantiek. Heb veel gevoel voor humor en weet het serieuze in de juiste verhouding te brengen met vrolijkheid en inderdaad humor. Ik wil iets voor jullie betekenen. Van de officiële wettelijke gebeurtenis een persoonlijk moment maken zodat jullie nog heel lang kunnen terugkijken op een mooi, belangrijk en uiterst persoonlijk samenzijn in jullie leven. Het is ook niet niks om, ten overstaan van je familie en vrienden openlijk je liefde aan elkaar te verklaren. Laat mij jullie hierin begeleiden. Jullie mogen rekenen op een persoonlijk verhaal met aandacht voor kleine zaken. Een goede start van hopelijk een lang leven samen.

Graag kom ik op de koffie bij jullie thuis. Samen staan we stil bij de zaken die voor jullie belangrijk zijn. Welke dingen wil je dat ik aankaart en welke niet. Hoe persoonlijk mag mijn verhaal worden? Wie zijn er belangrijk voor jullie en verdienen zij aandacht in de toespraak? Met elkaar komen we er wel uit.

Sinds 2016 ben ik als Babs actief in heel Nederland en heb inmiddels een groot aantal verliefden als getrouwd of geregistreerd stel de buitenwereld in mogen sturen.