Tara Trachsler

De liefde! Het is de reden dat ik voor dit heerlijke vak heb gekozen en het is de reden dat jullie mijn pagina bezoeken. Jullie hebben namelijk de liefde bij elkaar gevonden en gaan dit vieren. Misschien in klein gezelschap, misschien met een groot feest. Het is allebei prachtig, zolang het maar bij jullie past!

Dat geldt ook voor de trouwambtenaar die jullie kiezen. Er zijn veel verschillende type trouwambtenaren: van heel rustig en ingetogen tot heel enthousiast en uitbundig. Stuk voor stuk maken ze mooie ceremonies. Ook hiervoor geldt: zolang het maar bij jullie past!

Als jullie mij kiezen, dan kiezen jullie voor een enthousiaste vrouw en betrokken trouwambtenaar. Ik ben een hoopvolle romanticus, met een grote liefde voor de liefde en voor dieren. Ik kijk het allerliefst naar romcoms en droom al jaren over een eigen hond. Mijn belangrijkste doel als trouwambtenaar? Een ceremonie verzorgen die voor jullie heel vertrouwd voelt. Om dat te kunnen bereiken, leer ik jullie graag goed kennen. Zo kan ik de verhalen over jullie liefde en het leven vangen en tot een persoonlijke ceremonie vormen.

Voelen jullie de match? Dan kijk ik er ontzettend naar uit om dit avontuur samen met jullie aan te gaan. Tot binnenkort!