• Besluiten van de raad van 11 en 16 juli

De raad heeft vergaderd op 11 en 16 juli. Lees verder voor de besluiten of kijk terug via www.ridderkerk.nl/raadinbeeld

• Eikenprocessierups in Ridderkerk: wat doet de gemeente?

Sinds kort hebben sommige bomen een rood-wit lint met de waarschuwing: pas op, eikenprocessierups. Misschien ziet u mensen in pakken bij deze bomen. Wat doet de gemeente tegen de eikenprocessierups?

• De nieuwe gemeentegids is uit

De nieuwe gemeentegids voor het jaar 2019-2020 is beschikbaar. U kunt sinds donderdag 27 juni een gratis exemplaar ophalen op diverse locaties.

• Uitslag speelplek Rijksstraatweg

De kwaliteit van de speeltoestellen op de speelplek aan de Rijksstraatweg naast huisnummer 287 is de laatste tijd sterk achteruit gegaan. Wij gaan de speeltoestellen vervangen en nodigden u uit mee te denken over de nieuwe speelplek via een vragenlijst.

• Uitslag speelplek Forel

Binnenkort gaan wij de speelplek aan de Forel ter hoogte van huisnummer 88 opnieuw inrichten. Wij nodigden u uit mee te denken over de nieuwe inrichting van de speelplek.