• Storing webformulieren

Vanwege een storing werken helaas een aantal webformulieren niet goed. We proberen de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Excuses voor het ongemak.

• Na twee jaar weer Eiland IJsselmonde Festival

Wethouder Fleur Stip beleefde zaterdag haar eerste publieke optreden als portefeuillehouder van onder meer cultuur. Ze opende het slotconcert van de Play In van Stichting Eiland IJsselmonde Festival.

• Vrijwilligers welkom op buurtbus

Buurtbusvereniging Ridderkerk verwelkomt graag nieuwe vrijwilligers als chauffeur op de verschillende lijnen van de buurtbus. De vereniging telt nu zo'n dertig vrijwilligers.

• AOW’ers blijven gratis reizen

Goed nieuws voor AOW’ers: ook de komende collegeperiode kunnen zij gratis reizen met openbaar vervoer.

• Hoorzitting Commissie bezwaarschriften 31 mei 2022

Op dinsdag 31 mei 2022 houdt de Commissie bezwaarschriften een openbare hoorzitting in het gemeentehuis.

• Leerlingen Gemini in debat in raadzaal

Leerlingen van het Gemini College gingen donderdag 12 mei in debat met leerlingen uit Italië en Oostenrijk. De internationale uitwisseling vond weer voor het eerst in drie jaar plaats.

• Veilig recreëren op en rond De Waal

Nu het weer beter wordt, neemt recreatie op en rond De Waal ook weer toe. Met elkaar gaan we voor een veilig en leuk vaarseizoen.

• Ruimen algemene graven begraafplaats Vredehof

De gemeente gaat in de tweede helft van 2022 algemene graven op begraafplaats Vredehof ruimen. De termijn van deze graven is verstreken.

• Aanvragen energietoeslag

Huishoudens met een laag inkomen kunnen een eenmalige energietoeslag van €800,- aanvragen. Met dit extra geld kunnen zij (een deel van) de energiekosten betalen.

• College Ridderkerk verdeelt portefeuilles

Het nieuwe college van burgemeester en wethouders van Ridderkerk, waarvan de wethouders donderdagavond door de gemeenteraad zijn benoemd, heeft vrijdag in zijn eerste vergadering - het constituerend beraad - de portefeuilles verdeeld.

RSS feed