• Kinderburgemeester Maylin Ouwens overhandigde donderdag 25 januari vijf tasjes met kinderboeken aan Speelgoedbank Ridderkerk.
  • Speeltoestel De Draak wordt deze week teruggeplaatst op het Sint Jorisplein.
  • Ridderkerk is tien jongerenambassadeurs rijk. Zij zetten zich in om eenzame jongeren te bereiken en hen een sociaal netwerk te bieden. Jongerenambassadeur Marit: “Het is fijn om andere jongeren te kunnen helpen.”
  • Informatie over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
  • De kandidaten voor de Vrijwilligersprijzen zijn bekend.
  • Vanaf 29 november voert Idverde Bomendienst in opdracht van gemeente Ridderkerk een ‘verplantbaarheidsonderzoek’ uit in het Oosterpark.
  • Kinderburgemeester Maylin Ouwens besteedt in haar 'ambtsperiode' aandacht aan de hulpdiensten: politie, brandweer en ambulance. Ze verdienen meer respect. Maylin: "Op TV zie ik dat onze hulpdiensten regelmatig lastiggevallen worden, terwijl ze juist zulk belangrijk werk doen.''
  • Meer respect op de Ridderkerkse sportaccommodaties. Dat is het doel van een campagne van Facet Ridderkerk. De campagne werd vorige week – in de landelijke Week van Respect – officieel afgetrapt.
  • Donderdag 11 november werd het Signaalpunt Eenzaamheid Ridderkerk gelanceerd. Een digitaal punt waar Ridderkerkers terechtkunnen als ze signalen van eenzaamheid opvangen en zich zorgen maken.
  • Kijk de vergaderingen terug via internet. Lees verder voor de genomen besluiten.
RSS feed