Speelplek Dr. Kuperstraat

Via een online vragenlijst hebben wij omwonenden en kinderen uitgenodigd mee te denken over een nieuwe inrichting van de speelplek aan de Dr. Kuyperstraat. Zij konden kiezen uit 2 ontwerpen.

Uitslag

Er zijn in totaal 67 stemmen uitgebracht. Ontwerp A heeft met 36 stemmen gewonnen! Dit ontwerp bestaat uit een groot klimtoestel, een dubbele schommel en een duikelrek. Via het balanceer parcours op het talud kom je bij het voetbalveld. Het voetbalveld krijgt nieuwe ballenvangers en doeltjes. Voor de sportieve doelgroep worden 2 sporttoestellen geplaatst.

De weg van betonnen platen blijft voorlopig liggen. Wanneer de sloop en bouw van de Blaak achter de rug zijn worden deze verwijderd en wordt het grasveld weer hersteld. Tijdens deze werkzaamheden zal Wooncompas hekken plaatsen tussen het trapveld en de betonnen platen.

Dit ontwerp wordt uitgevoerd. In verband met afwijkende levertijden kunnen wij helaas niet aangeven wanneer de speellocatie wordt aangelegd. Zodra de toestellen binnen zijn, worden deze geplaatst.

Wij wensen de kinderen alvast veel speelplezier!