De Blauwkai

De gemeentekrant van Ridderkerk - De Blauwkai - verschijnt elke woensdag in Het Zuiden. Zo krijgt u wekelijks alle gemeentelijke informatie op de mat, tenzij u een NEE-NEE-sticker of Ja, wel De Combinatie-sticker heeft. In De Blauwkai vindt u uitleg over gemeentelijk beleid, actueel nieuws en is er ruimte voor uw verhaal. Daarnaast treft u hier een beknopt overzicht van aangevraagde en verleende vergunningen, (weg)werkzaamheden en berichten van de gemeenteraad aan.

Contact

De redactie van De Blauwkai is bereikbaar via telefoonnummer (0180) 451 234 en via blauwkai@ridderkerk.nl. Bezorgklachten kunt u ook doorgeven aan de uitgever van Het Zuiden via telefoonnummer 088-0561595 of een formulier op hun website.

• De Blauwkai 12 december 2018

Deze week onder andere:

• Ridderkerkse kerstboom schittert op het Koningsplein
    • Op 2 januari luiden we samen het nieuwe jaar in
    • Kerstboom erin, kerstboom eruit
    • Onderzoek naar toekomst huishoudschool
  • De Blauwkai 5 december 2018

Deze week onder andere:

• Fietsen op Vlietplein? Dat moet afgelopen zijn!
    • Veiligheid: samen een oogje in het zeil houden
    • Vanaf 9 december: andere buslijnen, vertrektijden en routes
    • Hardlooproutes in Ridderkerk