Elkaar ontmoeten tijdens Burendag

10 augustus 2023, 09:00
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.
Afgelopen jaar werden op Burendag tientallen tuinen opgeknapt in wijk West.

Beter een goede buur dan een verre vriend. Op zaterdag 23 september kunt u met allerlei activiteiten uw goede buren ontmoeten tijdens Burendag. Idee voor een leuke activiteit? Meld het bij uw WijkIdeeTeam.

Een barbecue, bingo of het opfleuren van de buurttuin: tijdens Burendag wordt er allerlei leuks georganiseerd door uw buren, maar u kunt ook zelf iets op touw zetten. Heeft u een leuk idee voor deze dag? Dan kunt u bij uw WijkIdeeTeam terecht. Zij denken mee en hebben een budget beschikbaar om de activiteit te organiseren. Kijk op onze website voor meer informatie en de contactgegevens van de WijkIdeeTeams.

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar op de vierde zaterdag in september gevierd. Ook in Ridderkerk organiseren inwoners in samenwerking met de WijkIdeeTeams en maatschappelijke organisaties elk jaar allerlei activiteiten.

Kijk op de pagina Wijken voor de contactgegevens van uw WijkIdeeTeam. Via de website van het Oranjefonds kunt u ook projecten aanmelden.