Nieuws

Ridderkerkers kijken naar elkaar om

Vorige week donderdag lanceerde wethouder Fleur Stip de campagne ‘Ridderkerkers kijken naar elkaar om'.

College op bezoek bij Walhout Civil

Leden van het Ridderkerks college van burgemeester en wethouders brachten dinsdag een bezoek aan Walhout Civil aan de Wagenmakerstraat.

Hoorzitting Commissie bezwaarschriften 4 april 2023

Op dinsdag 4 april 2023 houdt de Commissie bezwaarschriften een openbare hoorzitting in het gemeentehuis.

De raad vergadert op 23 maart

De vergadering is openbaar. U kunt de vergadering bijwonen in het gemeentehuis of volgen via internet.

Bord 'Coosje Ayalstraat' officieel onthuld

Het straatnaambord ‘Coosje Ayalstraat’ in het centrum van Ridderkerk is vrijdag 17 maart officieel onthuld. Geholpen door kleinkinderen van Coosje Ayal trok burgemeester Anny Attema de Ridderkerkse vlag van een van de straatnaamborden. Het college besloot al enige tijd geleden om een deel van de vroegere Rembrandtweg de naam Coosje…

Bouw Hof van Ridderkerk begonnen

De bouw van Knarrenhof Ridderkerk is begonnen. De heipalen zitten in de grond en de komende maanden krijgen de 27 woningen aan de Kapteynstraat steeds meer vorm. De eerste woningen worden rond de jaarwisseling opgeleverd, is de verwachting. Wethouder Kees van der Duijn Schouten was vrijdag 17 maart aanwezig bij…

Marco Oosterwijk aanbevolen als burgemeester Ridderkerk

De gemeenteraad van Ridderkerk heeft woensdagavond 15 maart 2023 de heer C.A. Oosterwijk (46 jaar, SGP) aanbevolen als nieuwe burgemeester van de gemeente Ridderkerk.

SER viert jubileum met tentoonstelling

Stichting Evenementen Ridderkerk (SER) bestaat dit jaar 50 jaar. Daarom is in de Oudheidkamer nu de tentoonstelling ‘50 jaar SER’ te zien.

Zaterdag 25 maart Landelijke Compostdag

Inwoners van Ridderkerk kunnen zaterdag 25 maart weer gratis compost ophalen tussen 8.30 en 15.00 uur. Dat kan op de locatie De Gorzen aan Gorzenweg 79. Het is die dag Landelijke Compostdag.

In gesprek over de zin van het leven

De sociaal werkers ouderen van Facet Ridderkerk houden dit voorjaar een serie groepsgesprekken in samenwerking met Centrum Levensvragen Drechtsteden.