Feestelijke opening nieuwbouw Salem

13 juni 2024, 09:00
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.
Kamerlid Van Dijk en burgemeester Oosterwijk lieten samen met het bestuur van Salem zeven witte duiven los als symbolische opening van het verpleeghuis.

Het was woensdag 5 juni feest voor verpleeghuis Salem. Het vierde de officiële opening van de nieuwe huisvesting.

Burgemeester Marco Oosterwijk was aanwezig bij de feestelijke middag en sprak de aanwezigen kort toe: “Wat is het nieuwe pand mooi geworden! Van harte gefeliciteerd aan alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers.”

Ook SGP-kamerlid Diederik van Dijk was van de partij. Kamerlid Van Dijk en burgemeester Oosterwijk lieten samen met het bestuur van Salem zeven witte duiven los. Daarmee was het nieuwe pand officieel geopend. Na de officiële opening, volgde een rondleiding waarbij Salem trots haar nieuwbouwpand toonde aan de aanwezigen.

Jubileumjaar

De opening van de nieuwe huisvesting valt in het jaar dat Salem ook het dertigjarig-bestaan viert. In 1994 opende het verpleeghuis zijn deuren aan de Vlietlaan. Sindsdien biedt Salem met ruim 600 medewerkers en 200 vrijwilligers een thuis aan Ridderkerkers die lichamelijke of psychische zorg nodig hebben. Naast de feestelijke middag op 5 juni organiseert Salem diverse activiteiten voor de bewoners om beide mijlpalen te vieren.