Najaarsexpositie Kunstroute

12 oktober 2023, 09:00
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Na de mooie viering van het dertigjarig jubileum van Stichting Kunstroute Ridderkerk in april, is het nu tijd voor een najaarsexpositie in het gemeentehuis.

Afgelopen week hebben de kunstenaars de expositie ingericht. Er is heel divers werk te bewonderen. Van figuratieve en abstracte schilderijen, verfijnde grafiek en beeldhouwwerk tot keramiek, mozaïek, sieraden en fotografie.

U kunt informatie vinden over en kennismaken met de kunstenaars via de zogenoemde cv’s die een plekje hebben gekregen aan de achterwand van de expositie. Wordt u ter plekke verliefd op een kunstwerk? Laat het dan weten aan de kunstenaar. Contactgegevens vindt u op de visitekaartjes die voor u klaarliggen. De expositie is te bekijken tot en met 27 oktober.

Misschien is het handig om de data voor de Kunstroute 2024 alvast in uw agenda te zetten: Op zaterdag 20 en zondag 21 april 2024 zetten de Ridderkerkse kunstenaars hun deuren weer graag voor u open. Dan kunt u een kijkje nemen in ateliers en op clusterlocaties.

Kijk op kunstrouteridderkerk.nl voor meer informatie. Of kijk op Facebook.com/kunstrouteridderkerk of instagram.com/kunstroute_ridderkerk.