Processen-verbaal en tellingen

20 maart 2023, 14:53
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.

Op deze pagina vindt u de processen-verbaal van de stembureaus en de officiële tellingenbestanden (van de uitslagensoftware Ondersteunende Verkiezingen OSV) voor de Provinciale Staten- en waterschapsverkiezingen 2023.

Documenten verkiezingen Provinciale Staten

Processen-verbaal stembureaus

Proces-verbaal gemeentelijk stembureau

Verslag controleprotocol

Telling

Melding maken bij het centraal stembureau Provinciale Staten

Denkt u dat er een fout is gemaakt in een proces-verbaal van een stembureau bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten? Bijvoorbeeld bij het tellen van de stemmen of het vaststellen van de uitslagen? Dan kunt u dit melden bij het centraal stembureau. Kijk voor meer informatie op de website van gemeente Den Haag.

Documenten verkiezingen waterschap

Processen-verbaal stembureaus

Proces-verbaal gemeentelijk stembureau

Verslag controleprotocol

Telling

Melding maken bij het centraal stembureau waterschap Hollandse Delta

Denkt u dat er een fout is gemaakt in een proces-verbaal van een stembureau bij de waterschapsverkiezingen? Bijvoorbeeld bij het tellen van de stemmen of het vaststellen van de uitslagen? Dan kunt u dit melden bij het centraal stembureau van waterschap Hollandse Delta. Kijk voor meer informatie op de website van waterschap Hollandse Delta.

Ter inzage

U kunt tellingen en processen-verbaal ook inzien bij Team Verkiezingen in het gemeentehuis aan het Koningsplein 1. U kunt hiervoor een afspraak maken via e-mail verkiezingen@ridderkerk.nl of via telefoonnummer 0180 451 234.