• Hekken om grasveld Werfkade

Aan de Werfkade, ter hoogte van het Loodspad, zijn vrijdagmiddag hekken geplaatst rondom het grasveld.

• Ondernemers ontmoeten elkaar bij Máximacollege

Ridderkerkse ondernemers waren vrijdag 25 november te gast bij het Máximacollege. Daar was de laatste ondernemersborrel van dit jaar.

• Boom voor uw (klein)kind

Wilt u meehelpen Ridderkerk te vergroenen? Plant dan woensdag 7 december in Geboortebos Waalbos een boom voor uw (klein)kind.

• Stop geweld tegen vrouwen en meisjes

Van 25 november tot en met 10 december is het ‘Orange The World’, de internationale campagne om geweld tegen vrouwen en meisjes te stoppen.

• Afsluitingen rond IJsselmondse Knoop

Tot en met maandag 12 december zijn er wegafsluitingen rondom de IJsselmondse Knoop.

• Zandhandel P. de Jong: twee bedrijven in één

De kleine buurtwinkel waar de wijk samenkomt en grote, markante bedrijven. Starters met een creatief idee en ondernemers die onvermoeibaar doorzetten. Stuk voor stuk verrijken zij Ridderkerk met hun passie, ambacht en ondernemerszin. Zij geven Ridderkerk ‘smoel’. Hier leest u hun verhaal.

• Vluchtelingenwerk vertelt over haar werk

In de Hofzaal in het gemeentehuis vertelde Vluchtelingenwerk Ridderkerk vorige week woensdag iets over haar werk aan geïnteresseerde Ridderkerkers. Wethouder Fleur Stip opende de avond.

• Oudheidkamer belicht ontwikkeling wijken

Wethouder Fleur Stip opende zaterdag de nieuwe wisseltentoonstelling in de Oudheidkamer: ‘Ridderkerk-Centrum, vroeger en nu’.

• Honderd ton gebruikte kleding per dag…

Bij het Ridderkerkse bedrijf Erdotex wordt dagelijks honderd ton ingezamelde gebruikte kleding gesorteerd. Dinsdag bracht het college van burgemeester en wethouders een bezoek aan het familiebedrijf.

• De commissies vergaderen op 1 december

Op donderdag 1 december vergaderen de commissies in het gemeentehuis. U kunt de vergaderingen bijwonen of volgen via internet.

RSS feed