• Telecomproviders T-Mobile en KPN gaan twee glasvezelnetwerken aanleggen binnen onze gemeente. Gemeente Ridderkerk werkt daaraan mee. De voorbereidingen voor de aanleg zijn inmiddels gestart.
  • We geven cadeaubonnen á 90 euro weg voor de aanschaf van energiebesparende en duurzame producten voor een woning.
  • We willen ons allemaal prettig voelen thuis en in de buurt waar we wonen. Maar soms ervaren we overlast, bijvoorbeeld van buren.
  • Kinderen van kinderopvang SKR (locatie de Buitenbol) en IVN Natuureducatie plantten op dinsdag 19 oktober een Tiny Forest. Het minibos heeft van de kinderen de naam 'Buitenbolsebos' gekregen.
  • Informatie over de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
  • De raad heeft op donderdag 14 oktober 2021 vergaderd. De raadsvergadering is terug te kijken via internet. De raad heeft de volgende besluiten genomen.
  • Wethouders Peter Meij en Marten Japenga speelden zaterdag 9 oktober even voor struikrover. Voor een goed doel: er zijn planten gered uit de tuin van een appartementencomplex dat gesloopt zal worden.
  • In Van der Valk Hotel Ridderkerk vond vrijdag een ondernemerslunch plaats. Nu bijeenkomsten weer mogelijk zijn, geeft de gemeente ook een vervolg aan de reeks ontmoetingen met Ridderkerkse ondernemers.
  • Kinderen uit gezinnen die moeilijk rond kunnen komen, kunnen vanaf nu hulp krijgen van het Jeugdeducatiefonds.
  • Wethouder Marten Japenga (Duurzaamheid) overhandigde op woensdag 29 september het eerste CV-adviesrapport aan bewoners van appartementen aan de Reggestraat.