• Reanimatie-certificaten voor groep acht De Wingerd

De leerlingen van groep acht van de christelijke basisschool De Wingerd aan de Da Costalaan hebben meegedaan aan een workshop reanimatie. In drie ‘lessen’ kwamen ze te weten hoe ze kunnen reanimeren en zo levensreddend kunnen optreden.

• Samenwerken voor nog mooier Winkelhart

De ondernemers van het Winkelhart van Ridderkerk gaan door met het investeren in de kwaliteit van het winkelgebied. Daarvoor hebben ze de medewerking van de gemeente gevraagd.

• Levende Adventskalender: lichtsnoer door Ridderkerk

Donderdag 1 december is de start van de Levende Adventskalender. Van 1 tot 24 december zal er (bijna) elke dag een deur worden geopend in Ridderkerk.

• Warm welkom voor Sint op koude kade

Een week nadat hij Rijsoord al bezocht, kwam Sinterklaas zaterdag in Ridderkerk aan. Heel veel Ridderkerkers stonden hem op te wachten op de Werfkade in Bolnes, waar hij per boot zou arriveren.

• Zes genomineerden voor Vrijwilligersprijzen 2022

De kandidaten voor de Vrijwilligersprijzen van dit jaar zijn bekend.

• We ruimen fietswrakken op

Vanaf donderdag 24 november gaan de Ridderkerkse boa’s fietswrakken opruimen.

• Extra parkeerplekken onder sporthal

Onder sporthal Drievliet aan het Vlietplein komen tot aan de kerstperiode extra parkeerplekken vrij.

• Nieuwbouw Gemini College geopend

Het nieuwe gebouw van het Gemini College aan de Sportlaan is officieel geopend. Vrijdagmiddag knipten directeur Gerard Langenberg en wethouder Henk van Os met een reusachtige schaar een feestelijk lint door.

• Belangrijke ISR-leden verrast door wethouder Stip

Invaliden Sportvereniging Ridderkerk (ISR) bestaat vijftig jaar. Vier leden werd vrijdag in het zonnetje gezet met een lunch. Wethouder Fleur Stip schoof daarbij aan.

• Kinderburgemeester gezocht!

Ridderkerk krijgt vanaf 2023 een nieuwe kinderburgemeester. Alle kinderen die nu in groep 7 van een van de Ridderkerkse basisscholen zitten en in Ridderkerk wonen, mogen tot 9 januari solliciteren op deze bijzondere ‘baan’. De kinderburgemeester draagt aan het eind van 2023 het stokje over aan de volgende kinderburgemeester.

RSS feed