Theatercollege over opvoeden

21 maart 2024, 09:00
Dit nieuwsbericht is gearchiveerd.
Wethouder Fleur Stip opende het theatercollege Relaxte opvoeders.

Op een ludieke en herkenbare manier tips krijgen over opvoeden: dat kregen de tientallen ouders die afgelopen vrijdagavond in Theater Het Plein waren. Zij bezochten het theatercollege Relaxte opvoeders.

Ontspannen en met plezier kunnen opvoeden, dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Met het theatercollege gaf Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Rijnmond voor ouders van kinderen tot achttien jaar een gezellige avond vol herkenning. Ook kregen zij handvatten om op verschillende en soms verrassende manieren op te voeden. Het theatercollege is mede mogelijk gemaakt door een subsidie uit het Nationaal Programma Onderwijs.

Tips

Wethouder Fleur Stip, die momenteel in verwachting is van haar eerste kind, opende de voorstelling. Ze sprak de aanwezigen toe en was benieuwd wat voor tips zij mee zou kunnen nemen na afloop van het theatercollege. “Mooi om te zien dat jullie door te komen naar dit theatercollege bewust bezig zijn met jullie manier van opvoeden. Misschien krijgt u soms vanuit de media het idee dat uw manier niet goed is. Maar ieder kind en iedere situatie is anders. Hopelijk kan dit theatercollege u daarin ondersteunen en u nieuwe inspiratie geven.”